Skip Navigation

Selectează limba

BUCȘĂ PLASTIC-METAL PENTRU PEUGEOT 1007 ȘI CITROËN C2/C3

ȘTIAŢI CĂ? Sfaturi pentru profesioniști

Coeficientul de frecare dintre oţel (materialul corpului braţului) și plastic (materialul tubului exterior al bucșei) este foarte slab. Acesta este motivul pentru care MOOG a înlocuit bucșa de plastic cu una metalică.

MOOG - Bucșă plastic-metal - Exterior plastic în comparaţie cu metal

În timp ce bucșele de plastic rămân sigure în condiţii normale de condus, un impact puternic (cum ar fi o bordură, o groapă sau o suprafaţă ridicată, în special într-un sens giratoriu) poate genera forţa necesară pentru a provoca ieșirea bucșei de plastic din orificiul braţului.

MOOG - Bucșă plastic-metal - Braț de suspensie

 

 

MOOG - Bucșă plastic-metal - Bucșe cu tub din plastic Citroën C2 și C3

PREZENTARE GENERALĂ

Primele modele de Citroën C2 și C3 au fost echipate cu braţe triunghiulare echipate cu bucșe cu tub din plastic:

 

UTILIZĂRI:

  • CITROEN C2 - C3 2003 --> 2009
  • PEUGEOT 1007 2005-->

 

BUCȘĂ PLASTIC-METAL

Inginerii MOOG au căutat în mod constant să îmbunătăţească forţa de extragere a bucșelor de plastic și au obţinut performanţe care le depășesc pe cele ale pieselor OE.

Cu toate acestea, coeficientul slab de frecare al materialului plastic faţă de oţel înseamnă că va exista întotdeauna o potenţială slăbiciune. Având în vedere acest lucru, MOOG a înlocuit definitiv tehnologia cu tuburi exterioare din plastic cu o soluţie metalică mai puternică.

 

MOOG - Bucșă plastic-metal - Brațe de suspensie - CI-TC-0933/0932 - CI-WP-12503/12504

 

 

Cu această tehnologie metalică, MOOG a reușit să depășească valoarea de extragere a echivalentelor sale OE și concurente, făcând braţele de suspensie MOOG mai bine echipate pentru a face faţă impacturilor neprevăzute.


Răsfoiţi mai multe Conţinut tehnic și începeţi să vă dezvoltaţi cunoștinţele tehnice cu Garage Gurus.


Conţinutul acestei secţiuni are exclusiv rol informativ și de divertisment și nu trebuie să înlocuiască sfaturile profesionale ale unui tehnician sau mecanic autorizat. Vă recomandăm să consultaţi un tehnician sau mecanic autorizat dacă aveţi anumite întrebări sau neclarităţi cu privire la oricare dintre subiectele acoperite aici. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru eventuale pagube sau pierderi apărute ca urmare a aplicării informaţiilor din orice conţinut.

Subiecte similare
se încarcă