Skip Navigation

Selectează limba

Când vine vorba de acoperirea pieței,

Să Fii nr. 1 este important

Watch Video

Clienții caută reparații convenabile, rapide, de înaltă calitate. MOOG vă ajută să vă asigurați că aveți piesele pentru a o duce la bun sfârșit.

 

Milioane de proprietari de vehicule caută ateliere locale de încredere care să poată gestiona toate nevoile lor de servicii auto. Dar loialitatea are limitele sale, mai ales când vine vorba de comoditatea, viteza și calitatea muncii pe care o oferiţi. 

Reparaţiile de înaltă calitate sunt specialitatea dvs., desigur. Dar este la fel de important să ajutăm clienţii să revină rapid pe drum cu ajutorul furnizorilor care au o acoperire superioară a vehiculelor de pe piaţa ta. Dacă furnizorul dvs. nu are piesele de care aveţi nevoie, veţi fi obligat să vă bazaţi pe o alternativă de calitate mai mică, neprobată, fie, mai rău, spuneţi clientului că nu puteţi finaliza reparaţia.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să monitorizaţi acoperirea pieţei furnizorilor cheie. Ca exemplu, MOOG a obţinut poziţia numărul 1 în acoperire și insufle încredere că veţi putea răspunde nevoilor de reparaţii ale fiecărui client în fiecare zi. Dar acoperirea produsului este doar un element al avantajului MOOG.

N°1 Car Park Coverage

Alegând MOOG, mecanicii pot fi siguri că vor putea găsi piesa de care au nevoie, dar și că piesa pe care o furnizăm va oferi calitate și performanță la nivel de echipament original, pentru a ajuta clienții să rămână în siguranță și confortabil pe drum

Robbie de Moor, Manager de Produs Direcţie și Suspensie, EMEA

"Nu este suficient pentru a facesă faci piese grozave sau pentru asă oferi o acoperire excelentă - la MOOG le facem pe amândouăi, astfel încât clienţii noștri să își poată crește partea activitatea din categoria direcţie și suspensie.”

Pentru a -și asigura avantajul de calitate, MOOG a stabilit poate cele mai sofisticate procese de inginerie și fabricaţie a produselor din categoria direcţii și suspensii aftermarket. Operaţiunea de asamblare europeană a mărcii prezintă tehnologii de inteligenţă artificială și internet a lucrurilor îmbunătăţite care evaluează calitatea fiecărei părţi piese atât în pe ​​linie, în timpul fabricării sale, cât și la sfârșitul liniei de producţie. Aceasta înseamnă că fiecare parte piesă MOOG este complet validată înainte de a fi ambalată și trimisă unui client.

Produsele MOOG includ componente de direcţie, cum ar fi tije bielete axiale, legături de tracţiune/braţe de suspensiecentrale, kituri de mers pe suportburdufuri casetă de direcţie, capete de tijă și ansambluri de tijăbară şi biele de direcţie; piese de suspensie, cum ar fi articulaţiile cu bilăpivoţi, bielete stabilizatoarele de legătură, tufișurile bucşi silentbloc de metal-cauciuc la metal, suporturi lagăre de amortizor și braţele de control; rulmenţi la capătul roţiide roată; și o serie de kituri complete de reparaţie a direcţiei și a suspensiei complete, specifice vehiculului. Aceste produse sunt disponibile prin intermediul unor distribuitori de piese de înlocuire schimb din regiunea EMEA.

Contactaţi astăzi furnizorul distribuitorul MOOG pentru a afla mai multe despre aceste și alte avantaje importante ale pieţei. Și asiguraţi -vă că căutaţi toate părţile piesele de care aveţi nevoie să utilizaţi piesa noastră de căutătorutilizând pagina noastră de identificare produse.

Subiecte similare
se încarcă