Skip Navigation

Selectează limba

Scanaţi pentru mai multe avantaje!

Accesaţi rapid informaţii utile

La majoritatea pieselor MOOG® aducem acum ceva în plus – un cod QR unic! Ca parte a angajamentului nostru de a furniza mecanicilor şi atelierelor auto cele mai bune produse şi suport, ambalajul pieselor noastre conţine acum un cod QR uşor vizibil.

Prin simpla scanare a codului QR cu camera smartphone-ului, cei care montează produsul pot accesa informaţii diverse şi pot chiar învăţa lucruri utile pentru viitor.

 

MOOG - Scan to get more

Siguranţa autenticităţii şi detalii complete despre produs

După scanarea codului se deschide un meniu simplu prin care se pot accesa imediat diferite subiecte legate de produs. Pentru a uşura înţelegerea conţinutului, se poate seta vizualizarea informaţiilor în una din cele opt limbi disponibile.

Important: prin scanarea codului se obţine confirmarea că piesa este un produs MOOG® autentic, asigurând utilizatorul final că va beneficia de durabilitatea şi calitatea unei piese care a fost dezvoltată folosind vasta experienţă MOOG® în domeniu, şi că vehiculul respectiv va funcţiona la parametrii proiectaţi de producătorul vehiculului.

MOOG - QR Code

Pe scurt, prin scanarea codului QR se pot accesa informaţii despre:

  • Confirmarea că este un produs MOOG® autentic
  • Codul piesei, specificaţii şi aplicaţii
  • Instrucţiuni de montaj şi sfaturi utile
  • Condiţii de garanţie
  • Suport post-vânzare
  • Contactarea directă a experţilor tehnici Garage Guru® prin email

Oportunitatea de a vă actualiza cunoştinţele tehnice în mod gratuit

Garage Gurus

În plus faţă de informaţiile detaliate despre produs, prin simpla scanare a codului QR mecanicii auto au ocazia să-şi îmbunătăţească cunoştinţele tehnice, totul în mod gratuit.

Prin atingerea zonei respective din meniu, se poate ajunge în zona de înscriere în Centrul Tehnic online Garage Gurus®, având astfel acces la o bibliotecă cuprinzătoare de cursuri, seminarii online, articole tehnice, informaţii despre marcă şi multe altele.

Dacă vedeţi codul QR, scanaţi-l, este la fel de util ca a avea sculele potrivite!

Ţinând cont că prin scanarea codului QR se pot afla lucruri interesante şi că durează doar câteva secunde, ar trebui să fie considerat la fel de util ca a avea sculele potrivite pentru a face lucrarea.

Codul QR este modalitatea simplă de a oferi informaţii mecanicilor şi reafirmă parteneriatul Garage Gurus şi MOOG® cu specialiştii din domeniul reparaţiilor auto, totul pentru a le face munca mai simplă şi pentru a le da cele necesare pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele şi a se menţine la curent cu cele mai noi tehnologii.

Subiecte similare
se încarcă