Skip Navigation

Selectează limba

ÎNLOCUIţI UN PIVOT „PRESAT”
O SINGURĂ DATĂ

ȘTIAţI CĂ? Sfaturi pentru profesioniști

Este important să reţineţi că pivoţii nu pot fi înlocuiţi la nesfârșit. Operaţiunile repetitive de demontare/presare afectează semnificativ atât diametrul, cât și rotunjimea orificiului corpului braţului - unde este presat pivotul. Acest lucru este valabil mai ales atunci când materialul corpului braţului este din tablă de oţel.

MOOG - Prima înlocuire a pivotului presat
MOOG - Pivotul presat după mai multe înlocuiri

Această „prelucrare” progresivă inevitabilă a orificiului corpului braţului va provoca o reducere a forţei de extragere a pivotului și carcasa ar putea avea în cele din urmă o fixare slabă în orificiul său.

PREZENTARE GENERALĂ

Pivoţii care sunt montaţi pe braţele triunghiulare utilizând tehnologia de „presare” nu trebuie înlocuiţi de mai multe ori. Aceste tipuri de pivoţi nu sunt disponibile în mod obișnuit ca piese separate pe piaţa OES, unde producătorii de vehicule propun, în general, un braţ complet asamblat ca soluţie de înlocuire.

MOOG - Pivot presat

 

RECOMANDĂRI PENTRU MONTAJ

MOOG oferă pivoţi individuali pentru a permite o soluţie de reparare mai economică.

MOOG - Alternativă la pivotul presat individual

 

Pentru siguranţa șoferului, MOOG recomandă ca un pivot cu „presare” să fie înlocuit o singură dată și ca orice reparaţie ulterioară să utilizeze un braţ triunghiular complet asamblat.


Răsfoiţi mai multe Conţinut tehnic și începeţi să vă dezvoltaţi cunoștinţele tehnice cu Garage Gurus.


Conţinutul acestei secţiuni are exclusiv rol informativ și de divertisment și nu trebuie să înlocuiască sfaturile profesionale ale unui tehnician sau mecanic autorizat. Vă recomandăm să consultaţi un tehnician sau mecanic autorizat dacă aveţi anumite întrebări sau neclarităţi cu privire la oricare dintre subiectele acoperite aici. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru eventuale pagube sau pierderi apărute ca urmare a aplicării informaţiilor din orice conţinut.

Subiecte similare
se încarcă