Skip Navigation

Selectează limba

GARANȚIE DE 3 ANI MOOG

C_MOOG_02

Garanţie de 3 ani, lideră de piaţă*

Piese de calitate pentru direcţie și suspensie marca MOOG®

Proiectate și testate la cele mai înalte standarde.

În calitate de furnizor aftermarket de top, considerăm că piesele noastre ar trebui să funcţioneze chiar mai bine decât echipamentul original. De aceea, inginerii noștri folosesc piesa echipament original ca model principal pentru a dezvolta toate produsele MOOG®.

Compoziţia metalică și geometria fiecărei piese originale sunt identificate, măsurate și îmbunătăţite de câte ori este posibil. Fiecare produs este supus unor teste extinse, conform celor mai înalte standarde industriale, pentru a asigura calitatea și siguranţa șoferilor.

file

Motivul este simplu: dacă problemele cruciale pentru piesele de direcţie și suspensie nu sunt detectate la timp, pot deveni grave în privinţa duratei de exploatare a autovehiculului, precum și pentru siguranţa șoferului. Atunci când aceste piese trebuie înlocuite, piesele de schimb trebuie să fie doar cele mai bune, rezistente, durabile și fiabile. Și asta este exact ceea ce oferă MOOG®.

MOOG®: calitate garantată

Datorită procedurilor noastre riguroase de dezvoltare și testare, suntem foarte încrezători în calitatea produselor noastre. Acesta este motivul pentru care fiecare piesă MOOG® dispune de o garanţie de 3 ani, lideră de piaţă. Este garanţia noastră pentru liniștea dvs. 

3YearsWarranty_Logo_UK
Conținut aferent
se încarcă