Skip Navigation

Selectează limba

 


Compania noastră

 

 

MOOG® a fost înfiinţată în SUA în anul 1919 și a fost lansată în Europa în anul 2001 cu multe aprecieri. Astăzi, MOOG este o marcă de încredere pentru piese de direcţie și suspensie și este, de asemenea, recunoscută pe plan internaţional pentru piesele sale de direcţie-suspensie de înaltă calitate.

Depunem un efort suplimentar pentru a ușura viaţa mecanicilor și a clienţilor acestora. De fapt, garantarea unor servicii remarcabile pentru clienţii noștri mecanici este prioritatea noastră principală. Angajamentul nostru faţă de promisiunea noastră este total: la MOOG facem un efort suplimentar pentru dvs., în fiecare zi.

MOOG DEPUNE EFORT SUPLIMENTAR PENTRU A VĂ SERVI MAI BINE

 

CALITATE COMPLETĂ, GAMĂ COMPLETĂ

Depunem eforturi suplimentare pentru cea mai completă gamă din industrie


La MOOG, luăm calitatea foarte în serios și facem tot ce putem pentru a vă ajuta să conduceţi în ţă și confortabil. Produsele noastre sunt proiectate, produse și testate în conformitate cu standardele ISO și susţinute de o garanţie de 3 ani *. Într-adevăr, luăm în serios testarea calităţii și multe dintre piesele noastre sunt dotate cu măsurile noastre unice de protecţcare oferă o durabilitate remarcabilă, chiar și în condiţii extreme.
MOOG este, de asemenea, numărul 1 în ceea ce privește acoperirea parcului de vehicule, deoarece depunem un efort suplimentar pentru a oferi cea mai completă gamă de piese de direcţie și suspensie din industrie de departe și ne propunem un nivel remarcabil de disponibilitate a pieselor.
Disponibilitate, fiabilitate, calitate superioară: acesta este modul în care depunem un efort suplimentar pentru dvs.

*Toate ţările Uniunii Europene, Norvegia, Elveţ, Serbia, Bosnia și Herţegovina, Muntenegru, Kosovo, Albania și Macedonia.

INSTALARE SIMPLĂ

Depunem un efort suplimentar pentru a pune tot ce aveţi nevoie într-o singură cutie

MOOG face întotdeauna eforturi suplimentare pentru a vă face viaţa mai ușoară, încercând să preasambleze piesele, ori de câte ori este posibil.
Piesele noastre preasamblate și kiturile complete de componente sunt proiectate cu un singur scop: pentru a face montarea rapidă și simplă.
Deci, atunci când cumpăraţi un produs MOOG, toate componentele de montaj și accesoriile de care aveţi nevoie sunt incluse în cutie. Nu trebuie să reutilizaţi niciodată componentele vechi.
Cu MOOG, o cutie este tot ce aveţi nevoie.

CUNOȘTINţE LA ÎNDEMÂNĂ

Depunem eforturi suplimentare pentru a vă ajuta să identificaţi piesa corectă și pentru a vă spori cunoștinţele

Știm cât de important este să identificaţi piesa potrivită pentru reparaţia dvs., rapid și precis. De aceea, am depus eforturi suplimentare pentru a ne asigura că catalogul MOOG este încă punctul de referinţă al industriei cu cele mai bune desene izometrice din clasă, așa cum a fost de ani de zile. Depunem eforturi suplimentare pentru a ne asigura că informaţiile dvs. MOOG sunt actualizate:

  • Fiţi la curent cu noutăţile prin intermediul buletinului nostru informativ.
  • Vizitaţi centrul nostru virtual de formare și înregistraţi-vă pentru a afla mai multe despre direcţie și suspensie, precum și pentru alte informaţii practice despre tehnologia auto.

 


Povestea noastră

 

 

Povestea de succes în Europa

2018

- Tehnologie cu Articulație Hibridă
- Deschiderea fabricii „Barcelona”
- Diferențierea produselor de direcție și suspensie

La MOOG, căutăm întotdeauna îmbunătăţiri, atât pentru piesele noastre, cât și pentru serviciile noastre. Cu inovaţiile noastre recente, am depus eforturi suplimentare pentru a ne îmbunătăţi produsele și, pentru a ne extinde amprenta de producţie, am deschis propria noastră fabrică de producţie MOOG, în Barcelona. Acest lucru va oferi un control mai bun asupra producţiei noastre pentru a oferi un serviciu și mai bun. Ne-am gândit să sărbătorim acest lucru oferind produselor noastre diferenţiate de direcţie și suspensie un ambalaj nou, distinctiv. De acum înainte veţi putea să le recunoașteţi instantaneu în noul ambalaj strălucitor.

2017

Sponsorizarea NASCAR Whelen Euro Series™

Din 2017 există un acord între MOOG® și NASCAR Whelen Euro Series™ pentru furnizarea de componente de direcţie și suspensie tuturor mașinilor de competiţie. Acest acord completează îndelungatul parteneriat NASCAR®, în care, începând din 1966 marca MOOG a dus fiecare campion Monster Energy NASCAR® Cup Series către victorie

2016

Garanție de produs de 3 ani

Datorită unui proces cuprinzător de introducere a produselor noi și procedurilor riguroase de dezvoltare și testare, MOOG® este atât de încrezător în calitatea produselor sale încât introduce o garanţie de 3 ani* pentru fiecare produs MOOG pe piaţa UE.

*Toate ţările Uniunii Europene, Norvegia, Elveţia, Serbia, Bosnia și Herţegovina, Muntenegru, Kosovo, Albania și Macedonia.

2015

Direcție și suspensie oficială a NASCAR®

În timp ce MOOG își sărbătorește cel de-al 50-lea an în NASCAR, organizaţia de curse mandatează utilizarea pivoţilor și a capetelor de bară MOOG la fiecare mașină de curse Sprint Cup, ceea ce face ca MOOG să fie furnizorul oficial de piese de direcţie și suspensie al NASCAR. 

2014

Extindere record a acoperirii

MOOG completează o extindere record a acoperirii aplicaţiilor, cu 835 coduri de piese noi – inclusiv aproape 600 de braţe de suspensie și ansambluri suplimentare și 47 de ansambluri de butuci de roată.

2013

Inovații impresionante

MOOG anunţă două piese noi: O bieletă de bară stabilizatoare cu o piuliţă de blocare cilindrică ușor de filetat face o sarcină dificilă mai ușoară. O bucșă de braţ de suspensie vertical, în curs de brevetare, utilizează un design cu bilă și soclu pentru a preveni defecţiunile. 

2011

Introducerea rulmenților de roată în EMEA

Având la bază reputaţia de calitate indiscutabilă a componentelor sale de direcţie și suspensie, MOOG lansează o gamă extinsă de rulmenţi de roată care acoperă toate tipurile de autoturisme și vehicule utilitare ușoare.

2001

MOOG s-a lansat în Europa

 

 

 

 

 

1990s

Federal-Mogul cumpără MOOG Automotive

Federal-Mogul Corporation achiziţionează MOOG Automotive de la Cooper Industries.

 

 

1980s

A decedat Hubert Moog

Hubert Moog, fiul cofondatorului H.P. Moog, a decedat pe 13 iulie. La începutul anului, a fost informat despre viitoarea sa introducere în Atomotive Hall of Fame.

 

 

1970s

Se deschide centrul de instruire

Centrul de instruire pentru direcţie și suspensie MOOG – primul din industrie – se deschide pentru a oferi o facilitate de înaltă tehnologie pentru instruirea agenţilor de vânzări și a clienţilor deopotrivă. Peste 17.000 de oameni, majoritatea dintre ei clienţi, trec pe aici.

 

 

1960s

Aniversarea de aur

MOOG își sărbătorește cel de-al 50-lea an de activitate. Pivotul „Zeromatic” este lansat. Este un pas important în proiectare. Un simulator de uzură de ultimă generaţie este instalat în laboratoarele de testare MOOG®.

 

 

1950s

Nașterea lagărului MOOG „poros”

Este lansat lagărul MOOG „poros", oferind un nou mijloc de reducere a frecării în pivoţi fără a compromite rezistenţa. Glenn „Fireball” Roberts devine primul concurent care pune un autocolant MOOG pe mașina sa.

 

 

1940s

MOOG folosește încetinirea pentru a îmbunătăți calitatea

Evoluţia companiei este afectată de scăderea cererii de piese de schimb din cauza creșterii numărului de persoane care achiziţionează mașini noi în loc să le repare pe cele mai vechi. MOOG folosește timpul pentru a se concentra asupra îmbunătăţirilor continue ale calităţii produselor.

 

 

1930s

Trecerea la piese pentru partea din față, originea Rezolvatorului de probleme

H.P. și Alva decid să fabrice piese pentru partea din faţă, începând cu piese pentru noua suspensie GM articulată. Părţile lor superioare, acum marcate „MOOG”, pun bazele pentru atingerea statutului de „Rezolvator de probleme” al MOOG.

 

 

1920s

„Arc tratat termic electric”

St. Louis Spring cumpără și instalează un cuptor avansat cu ardere electrică, care asigură producţia arcurilor cu călire constantă. Acest pas dă startul îndelungatei tradiţii Moog de tehnologie și calitate anticipative.

1919

Fraţii Moog achiziționează Jenkins-Vulcan

Fraţii achiziţionează filiala St. Louis a companiei Jenkins-Vulcan Spring. Jenkins-Vulcan produce și distribuie arcuri cu foi auto mai ales pentru autoturisme și camioane Ford Model T.

1917

Prohibiția îi forțează pe frați să caute noi afaceri

Fraţii Hubert Prater (H.P.) Moog și Shulman Alva Moog rămân fără locuri de muncă atunci când o nouă lege de prohibiţie forţează închiderea afacerii de distribuţie whisky a tatălui lor în Florida.