Skip Navigation

Selectează limba

Pivot inferior pentru modele populare Citroën și Peugeot

Noul pivot inovator MOOG® rezolvă problemele de durabilitate a pieselor și de reparare care afectează modelele populare de Citroën și Peugeot

Noul pivot inferior MOOG are un design brevetat care ajută la eliminarea necesităţii de a achiziţiona și instala un ansamblu complet cu fuzetă de direcţie atunci când înlocuiţi un pivot inferior uzat pe aceste modele populare Citroën și Peugeot. În plus, pivotul MOOG este echipat cu un burduf de etanșare elastomeric de generaţie nouă, foarte eficient, care ajută la prevenirea coroziunii și a defectării premature a lagărului pivotului.

Pivoţii convenţionali pentru aceste vehicule utilizează un design cu rulmenţi cu role din metal, care poate fi deteriorat cu ușurinţă în timpul instalării, ceea ce determină multe service-uri să instaleze un ansamblu cu fuzetă complet dotat în prealabil cu pivotul de schimb. Această abordare mai costisitoare nu mai este necesară datorită designului unic al pivotului MOOG, care include tuburi interioare și exterioare care simplifică foarte mult instalarea. În plus, lagărul nemetalic extrem de durabil al noului pivot elimină preocupările legate de deteriorarea metal pe metal a rolelor și coliviilor în timpul instalării.

„Designul nostru brevetat cu tub dublu ajută mecanicul să obţină rapid și ușor o potrivire precisă pentru performanţe optime și durabilitate optimă a rulmenţilor”, a declarat Robbie De Moor, manager de produs, EMEA Motorparts. „Acum, furnizorii de servicii pot oferi proprietarilor de vehicule o soluţie de reparaţie de înaltă calitate, dar mai puţin costisitoare, pentru aceste modele mai vechi, rezultând un client mai satisfăcut și mai loial.”

Protecţia inadecvată la etanșare este o altă cauză principală de defectare prematură a multor pivoţi convenţionali pentru aceste modele. Inginerii de produs MOOG au dezvoltat un nou design al burdufului de etanșare, care blochează în mod eficient umezeala, murdăria și alţi contaminanţi de pe suprafeţele lagărelor, pentru a asigura o performanţă lină și o durată de viaţă prelungită.

Subiecte similare
se încarcă