Skip Navigation

Selectează limba

GARANȚIE DE 3 ANI

De ce garanția de 3 ani a lui MOOG înseamnă mai multe afaceri pentru ateliere

 

Garanțiile reflectă standardele de calitate ale producătorului, stimulează încrederea în rândul mecanicilor și clienților lor

Fiecare consumator dorește să simtă că a luat decizii inteligente cu privire la repararea mașinii. Nu, s -ar putea să nu aibă o înţelegere profundă a modului în care funcţionează sistemele de vehicule specifice sau de ce o marcă de piese de schimb ar putea fi mai bună decât alta, dar caută modalităţi de a se simţi încrezător că treaba va fi făcută corect și la un preţ corect.

Acesta este motivul pentru care garanţiile produselor sunt o parte importantă a procesului de cumpărare a consumatorilor. Atunci când un atelier prezintă o estimare pentru o reparaţie de direcţie și suspensie, de exemplu, un proprietar de vehicul este probabil să aprobe lucrarea dacă vine cu o garanţie de calitate puternică. Pentru unele mărci de direcţie și suspensie, „puternic” înseamnă cel mult un an. Pentru MOOG, înseamnă mult mai mult.

MOOG a introdus recent o garanţie de produse de trei ani pentru întreaga gamă de produse a mărcii. Noua garanţie reflectă investiţiile impresionante, în curs de desfășurare în inginerie și fabricaţi a produselor, care au permis MOOG să obţină o rată de reclamaţii în garanţie de doar 0,04% în 2022.

Și așa, atunci când consumatorul solicită asigurarea că vehiculul său va oferi performanţe sigure, fiabile și confortabile, pe care le așteaptă, profesioniștii atelierului pot sublinia că piesele MOOG vin cu o garanţie care se extinde de trei ori mai mult decât piesele comparabile de la mulţi alţi furnizori.


Noua noastră garanţie demonstrează că piesele MOOG adaugă încredere la fiecare reparaţie - încredere pentru proprietarul și mecanicul atelierului și pentru consumatori, care doresc să se asigure că suspensiile lor oferă funcţionare sigură, fiabilă și confortabilă
Davor Horvat, Steering & Suspension Business Line Leader, EMEA

De când piesele MOOG au ajuns în Europa în 2000, DRiV a oferit acoperirea cea mai bună de pe piaţă, suportul tehnic cel mai bun prin intermediul Garage Gurus și o operaţie de asamblare a produselor de clasă mondială care servesc exclusiv clienţii EMEA. Această fabrică europeană utilizează cele mai noi tehnologii digitale, inclusiv inteligenţă artificială și procese automate de asigurare a calităţii, pentru a verifica dacă fiecare produs MOOG respectă standardele stricte de calitate ale inginerilor DRiV. Și cu cât standardele sunt mai stricte, cu atât sunt mai mici șansele de probleme pentru atelier și clienţii săi.
 

Proiectate și testate la cele mai înalte standarde.

În calitate de furnizor aftermarket de top, considerăm că piesele noastre ar trebui să funcţioneze chiar mai bine decât echipamentul original. De aceea, inginerii noștri folosesc piesa echipament original ca model principal pentru a dezvolta toate produsele MOOG®.

Compoziţia metalică și geometria fiecărei piese originale sunt identificate, măsurate și îmbunătăţite de câte ori este posibil. Fiecare produs este supus unor teste extinse, conform celor mai înalte standarde industriale, pentru a asigura calitatea și siguranţa șoferilor.

file

Motivul este simplu: dacă problemele cruciale pentru piesele de direcţie și suspensie nu sunt detectate la timp, pot deveni grave în privinţa duratei de exploatare a autovehiculului, precum și pentru siguranţa șoferului. Atunci când aceste piese trebuie înlocuite, piesele de schimb trebuie să fie doar cele mai bune, rezistente, durabile și fiabile. Și asta este exact ceea ce oferă MOOG®.

MOOG®: calitate garantată

Datorită procedurilor noastre riguroase de dezvoltare și testare, suntem foarte încrezători în calitatea produselor noastre. Acesta este motivul pentru care fiecare piesă MOOG® dispune de o garanţie de 3 ani, lideră de piaţă. Este garanţia noastră pentru liniștea dvs. 

file
Subiecte Similare
se încarcă